1
Trebuie să mergi la o petrecere de Halloween, toți prietenii tăi sunt costumați, iar tu n-ai bani și nici timp să cauți prin magazine. Ce e de făcut?

Iată 20 de costume pe care ți le poți face singur, într-un timp foarte scurt:

#1 - Unicorn

Îmbracă-te complet în alb. Fă-ți un con din hârtie albă, lipește-l cu scotch, pentru a-l face mai rezistent. Pune-i un elastic, pentru a ți-l putea pune pe cap și voila - ești un unicorn.
#2 - 50 Shades of Gray

Chiar dacă ți-a plăcut filmul sau doar vrei să-l ironizezi, ia-ți un tricou alb, o cravată gri și lipește-ți pe tricou hârtii colorate în diverse nuanțe de gri. Sau îți poți coase pe tricou bucăți din materiale gri.#3 - Autoportret

Ia-ți cu tine o ramă și mergi costumat în... autoportret. Dacă te simți mai creativ, îmbracă-te într-o rochie de un verde închis, zâmbește  timid și voila, ești Mona Lisa.#4 - Tablă de lipit post-it-uri

Nici măcar nu ai nevoie de bandă adezivă. Îmbracă-te într-o culoare neutră și lipește-ți stickere peste tot, chiar și pe față.


#5 - French toast

Pune-ți o beretă, un tricou în dungi, o eșarfă roșie și în jurul gâtului un carton desenat și tăiat în formă de felie de pâine. 


#6 - Mireasa fugară

Ia-ți o rochie albă și în picioare adidași sau teneși albi. Poți fi o mireasă care a fugit de la propria-i nuntă.


#7 - Căprioară

Îmbracă-te toată în maro și fă-ți singură un machiaj de căprioară, ca în tutorialul de aici: Deer Halloween Tutorial.

#8 - Podea de sală de cinema

Îmbracă-te în negru și prinde-ți de tricou bucăți de popcorn, ambalaje de ciocolată și capace de cutii de suc.


#9 - Turist

Prefă-te că mergi într-o excursie la plajă, ia-ți tricou și pantaloni înflorați, un aparat foto în jurul gâtului și colierul de flori hawaiian.


#10 Cartof copt

Este foarte simplu: cumpără multă folie de aluminiu, înfășoară-ți-o în jurul corpului și ai făcut rost de un costum.

Sursă articol: Woman's Day
Sursă foto: Woman's Day