1

E decembrie, vin sărbătorile, Anul Nou și sesiunea. Numeri pe degete zilele rămase până la vacanță și îți dai seama că ai mai puțin de 3 săptămâni până în 2016, iar astea sunt câteva din gândurile tale când realizezi cât e aproape 2016.

1. „Încă nu mi-am completat rezoluțiile din anul 2015.”- Și chiar ai crezut că anul acesta o să ajungi să mănânci sănătos.

2. „Ce-am făcut, de fapt, în 2015?”- Întrebarea potrivită ar fi: „Am făcut ceva?”.

3. „Abia că prima zi de facultate a fost săptămâna trecută.”- Nici nu-ți vine să crezi cât de repede se apropie data limită de predare a proiectelor de care nici măcar nu te-ai apucat.

4. „Și abia mă obișnuisem să scriu 2015 la dată de pe cursuri.”- Cel puțin anul acesta poți să faci ușor cifra 6 din 5 și nu mai e nevoie să tai ca pentru 2014.

5. „Nu mă voi îmbăta de Anul Nou, voi gusta doar câteva cocktailuri.”- Asta spui de fiecare dată când ajungi în club.

6. „În ce mă voi costuma la Halloween-ul din 2016?”-Într-o pisicuță? În Batman? Cine știe?

7. ”Ce fac, de fapt, cu viața mea?”- E întrebarea pe care ți-o pui cel mai des în duș, așa-i?

8. „Trebuie să fac mai multă mișcare, să-mi pregătesc corpul pentru vacanța de vară.”- Dar imediat după ce termini toate sarmalele și toba făcută de maică-ta.

9. „O să recuperez fiecare serial de care m-am apucat.”- Și filme, și vei citi mai mult, și te vei duce la toate cursurile și nu vei mai lăsa referatele pe ultima sută de metri.

10. „Anul acesta, o să fie anul meu” - De fapt, asa ai zis și despre anul 2015.

Nu te îngrijora, toți trecem prin ”New Year, New me”phase, dar cel mai important lucru este modul în care tu alegi să petreci ceea ce se va întâmpla în noul an, fie că te ții de rezoluți sau nu, ține doar de tine.

Sursă articol: Elite Daily
Sursă foto: Elite Daily