1

Lucrurile pe care le faci când ești tânăr nu vor dispărea de la sine, ci trebuie să înveți să le accepți. Ține minte, fiecare decizie pe care o iei va trebui să trăiești cu ea. Iar singurul lucru pe care-l poți face e să accepți că unele lucruri le-ai făcut pentru că asta a fost ceea ce ți-ai dorit în acel moment, nu are rost să-ți umpli capul cu regrete. Respiră, gândește pozitiv, acceptă-le și treci mai departe.

 

1. Tot ce ai postat pe Facebook, Twitter sau alte rețele de socializare. La 30 de ani sigur, sigur se găsește vreo postare să te facă să te simți jenat. Poate că ai unele postări chiar de anul trecut care te fac să te întrebi singur „Oare ce-a fost în capul meu?” Well, nimic.

 

 

2. Faptul că ți-ai distrus ficatul, ei bine până la 30 de ani tragi de tine într-un anume fel încât crezi că vei trăi veșnic ori ești pe formula „live fast die young”. Toate nopțile pierdute, alcoolul, tutunul, mâncarea nesănătoasă de după club sau în general, stresul și alte lucruri dăunătoare… Chiar credeai că vei scăpa așa fără nicio urmă?

 

 

3. One night stand-urile, ești fericit, ai obținut ce ai vrut, te-ai distrat și apoi vine partea nasoală în care te trezești la realitate. Dar asta e, ai obținut ce-ai vrut, te simți nasol și treci mai departe.

 

4. Faptul că nu te vei simți ca un adult- poate că îmbătrânești fizic și doar fizic, dar mental nu o să îmbătrânești niciodată.

5. Toate statusurile postate în stare de ebrietate- mahmureala de a doua zi e o nimica toată, aici intră și mesajele date foștilor.

6. Te-ai întâlnit numai cu assholes/bitches- well, să sperăm că măcar ai învățat ceva din asta.

7. Că nu ești deja căsătorit-Calm! Poate că toți prietenii tăi sunt deja la casa lor cu câțiva copii, iar tu încă umbli din floare-n floare. Well, asta ține și de tine, dar nu ai nevoie de un deadline pentru a fi căsătorit, poate încă nu ai găsit persoana potrivită.

8. Metabolismul tău-care nu mai e același ca la 20 de ani și nu îți mai permiți să comanzi pizza la 2 dimineața doar pentru că ai poftă.

9. Nu ești special- până la 30 de ani ar fi trebuit să înveți și să și accepți faptul că lumea nu se învârte-n jurul tău. Sorry to burst your bubble, dar lumea chiar nu se învârte-n jurul tău, iar tu ești doar un om obșinuit ca toți ceilalți.

10. Faptul că o să o iei de la capăt și o să faci probabil aceleași greșeli- iartă-te, învață din ele, știm că sunt plăcute și amuzante, dar după distracție vine și momentul în care tu  nu o să mai fi atât de entuziasmat.

 

Oricâte greșeli am face, trebuie să învățăm să le acceptăm. Până la urmă sunt lucruri naturale care vin de la sine.Ține de tine câte lucruri îți accepți și cum treci peste ele, dar ai grijă să nu te lași acaparat. Cel mai important lucru este să te bucuri de viață și de tot ce îți oferă.

Sursă foto

Sursă gif-uri