1

Atunci când îi trimiți un mesaj prietenului, iar el nu-ți răspunde în primele 2 minute începi să-ți pierzi răbdarea și să-ți faci fel de fel de scenarii în minte. Noi am găsit 10 motive reale pentru care el chiar nu ar putea să-ți scrie în acel moment.


A uitat să apese send- Tuturor ni se întâmplă, scriem mesajul și uităm să-l trimitem.


E posibil să fii tipa cu care-și înșală prietena oficială- Clar nu va risca să-ți trimită un mesaj cât timp este cu ea.


E posibil să aibă o tipă cu care te înșală- Tu ești prietena sa cu care are o relație minunată,  te cunoaște toată familia, prietenii, postări pe Facebook și faceți totul împreună, dar în timpului lui liber s-ar putea să aibă o „sidechick”.

Se joacă- LOL, DOTA2, Counter-Strike, Call of Duty, Metin sau orice alt joc ce îl menține ocupat cel puțin 30 de minute


Mesajul tău l-a speriat- Dacă-i dai un mesaj că vrei să vă căsătoriți și să aveți 7 copii și brusc te trasnsformi în Albă-ca-Zăpada... S-ar putea să-ți trăiești basmul singură și cu 7 pisici.


Ți-a scris pe Facebook- Acum mai vrei și sms?


Consideră că ați încheiat conversația- Aici ține și de cât de mult comunicați prin mesaje și cât de mult își dorește să vorbească cu tine.


Se uită la filme pentru adulți- Și nu doar atât… Cu care mână vrei să-ți scrie un mesaj?


Îl enervezi- Îi tot trimiți lucruri neinteresante, emoticoane și asta doar ca să îl ții ocupat. Serios acum ție îți place când 3 din 5 mesaje sunt doar pupici sau zâmbete?


Vorbește la telefon- cu maică-sa, cu un prieten, cu vreo rudă sau oricine l-ar putea ține la telefon mai mult de 10 minute.


Sursă foto