1

Chiar dacă încă ai prefixul cu „2” și mai ai ceva timp până îl schimbi ai început să observi anumite schimbări în comportamentul tău. Abia ai terminat facultatea acum 2 ani sau poate încă ești în facultate, dar comportamentul tău a început să devină cam grumpy față de bobocii care petrec în fiecare seară și care se laudă pe Facebook pe la cine au mai dormit.


1. Bei un shot numai dacă cineva te imploră... Și ew, dacă e într-o culoare neon, nu mulțumesc.


2. Dacă nu te vede nimeni îi pasezi shot-ul prietenului sau fratelui tău mai mic.


3. Ai început să cauți confortul, iar când zic asta mă refer strict la pantofi. Vrei pantofi confortabili și nu tocuri cui pe care să le porți vineri seara la bar.


4. Ajungi acasă la orele la care de obicei te pregăteai să ieși din casă.


5. Ochii tăi au dezvoltat  o capacitate excelentă în a descoperi că orice poza de pe orice rețea de socializare, a orcărei femele cu mâna stângă pe pieptul sau brațul partenerului strigă tare și răspicat „Ne-am logodit!”


6. Te plângi de modul în care adolescenții folosesc social media acum și poveștesti non-stop despre copilăria și adolescența ta când „like-ul”  încă nu luase locul unei privirii insistente pe holurile liceului.


7. Mahmurerile tale încep să țină ( cel puțin așa simți tu) cam vreo 14 zile.

8. Realizezi că ești la fel de bătrân ca personajele tale preferate din filmele pe care le vedeai cu colegii.


9.  Dacă nu ai niciun plan stabilit până în ora 8, deja rămâi acasă în pijamale și te uiți la serialul tău preferat.

10. Iar mai presus de toate, spatele tău a început să te doară... Cam tot timpul.


Te-am făcut să te simți bătrân? Well, welcome to the adult world. Nu erai tu nerăbdător să ai job, să fii independent și să faci ce-ți dorești? Da știm, acum idea ta de amuzament într-o sâmbătă seară e să poți mânca pizza și să te uiți la film, iar dacă mai adaugi și un pahar de vin deja nu te mai simți vinovat că n-ai ieșit din casă.


Sursă articol: Thought Catalog

Sursă foto: Thought Catalog