1

Ai vârsta la care maică-ta probabil te-a născut, dar tu încă nu știi de capul tău și tinzi să faci tot felul de prostii. Ai aici câteva „prostioare” care sunt acceptate și nu te taxează nimeni dacă mai calci strâmb din când în când.

1.Să dai mult prea multe mesaje unei persoane pe care o placi și-ți tot întrebi prietenii dacă ai exagerat.


2. Să adormi cu mâncarea în pat, plus laptop și telefon. De câte ori ai mai adormit la o oră normală și având laptopul pe birou?


3. Să te oprești la magazinul de la colț să cumperi, chipsuri și tot felul de prostii, după ce ai stat câteva ore într-un bar consumând alcool.

4. Să renunți la un job pe care nu ți-l dorești în ruptul capului, iar gândul de a mai lucra încă o săptămână acolo te face să fugi mâncând pământul.

5. Să ajungi târziu la muncă, dar destul să aduci cafea pentru colegi.


6. Să îți dai seama ce băuturi poți consuma și ce tip de alcool trebuie să dipară definitiv din tabieturile tale.


7. Să realizezi că un curs în ziua de vineri la ora 8 nu e chiar o tortură și că te pregătește pentru o săptămână de muncă reală unde petreci cel puțin 8 ore făcând același lucru.


8. Să ieși afară din club purtând doar o rochie și geaca tipului cu care ai ieșit să discuți, pentru că e un gentelman și nu te lasă să tremuri, chiar dacă idea de a-ți lua un cardigan după tine te înspăimântă.


9.Să te folosești de avantajul de a fi fată și să ieși în club pentru băutura gratis din partea casei.


10.Să îți golești contul pe ceva prostesc și inutil, geanta la reduceri care seamană perfect cu celelalte 3 pe care le folosești toată săptămâna. 

11.Să amâni să-ți predai referatul până în ultima seară și să te suprasaturezi de RedBull și cafea.


12.Să îți petreci o lună întreagă în pat fără să faci absolut nimic pentru că încă ești devastată după despărțirea pe care tocmai ai avut-o.


13.Să mănânci numai prostii, fast-food, sucuri acidulate și alcool pentru o săptâmână întreagă. Bun, bucură-te de asta cât corpul tău mai poate.


14. Să ajungi acasă din club fără a mai fi în stare să te demachiezi sau să-ți cauți pijamaua.


15. Să te cuplezi cu cineva de la muncă, dacă o faci și fără să alfe tot biroul și mai bine.


16. Să îți cumperi o plantă știind clar că nu ești în stare să ai grijă de ea. Totuși, dacă primești cadou un bonsai încearcă să ai grijă de el.


17. Să ieși din zona ta de confort și să faci ceva ce n-ai crezut că vei fi în stare să faci.


Încă ai dreptul să faci prostii, facultatea încă nu s-a terminat, așa că, teoretic, ești încă un copil care nu știe ce vrea de la viață. Respiră, fă câte greșeli ai nevoie ca să te înveți minte. Tu ești singurul responsabil de consecințe.


Sursă foto: Thought Catalog

Sursă articol: Thought Catalog