1

Toți băutorii de cafea ar trebui să știe că sunt și alte motive relevante, în afară de gustul bun, antioxidanții și faptul că te scoală din morți în fiecare dimineață, să consumi licoarea caldă și neagră cu aromă îmbietoare.

  1. Te ferește de boli precum Alzheimer, Parkinson, diabet sau boli de inimă. Este demonstrat știintific că băutorii de cafea au șanse cu 65% mai puține să sufere de Alzheimer sau alte boli mintale.
  2. Te ajută să slăbești. Este chiar recomandat de instructori de fitness ca înainte să dai fuga la sală să bei o cană de cafea. Te va ajuta să lucrezi mai mult, mai bine și vei arde mai multe calorii.
  3. Te face mai fericit. Băutorii de cafea au o rată a depresiilor cu 10% mai scăzută decât cei care nu consumă regulat cafea. Alcoolul îți poate da starea de ebrietate și „fericire” imediată, lucru ce a doua zi te lasă fără vlagă și anxios din cauza schimbării radicale a chimicalelor din creier. Cafeaua, spre deosebire de alcool, îți oferă o stare de bine treptată, te încălezește din interior spre exterior.

 

 

Sursă foto

Sursă gif