1
Vârsta de 25 de ani este o vârstă magică. Ești destul de matur cât să știi ce vrei, ce faci și încotro te îndrepți, dar încă destul de tânăr să ai o scuză dacă încă nu știi de capul tău.

1. Cum să comunici cel mai bine cu tine însuți- Sunt persoane care nu au habar cum să se înțeleagă pe sine, iar lucrurul cel mai dăunător este lipsa comunicării. Dar odată ce înaintezi în vârstă îți dezvolți diverse abilități de a te înțelege. Unii au inspirația de a scrie, alții
meditează, iar cei mai mulți se adâncesc în propriile lor emoții și încearcă să le decodifice.

2. Esența lucrurilor pe care le faci- Nu este necesar să știi exact ceea ce vei face, dar poți să începi prin a avea măcar o idee asupra a ceea ce vrei să faci cu viața ta. Modul în care noi lucrăm, trăim, iubim se poate schimba, dar știind ce vrem să facem, fie să ajutăm, fie să muncim într-o multinațională, fie să fii freelancer, fie să scrii sau orice vrei tu să faci.

3. Cum îți exprimi sentimentele- ei, bine da, aici ne referim strict la relațiile romantice și cum ai învățat să te comporți într-o astfel de conjuctură. Modul în care îți asculți, tratezi și vorbești cu partenerul tău este strâns legat e modul cum te-au iubit părinții. Dar oricum ar fi până la 25 de ani trebuie să știi cum să ai o relație lungă și serioasă.

4. Dacă vrei sau nu copii- mulți își fac planul dinainte că vor copii și îi vor cu orice preț. Fie că vor fi dintr-o relație pasageră, fie dintr-o relație lungă ce se va definitiva cu o căznicie lungă și fericită sau divorț. Dar cel mai important lucru este să te gândești cum te face să ai parte de o astfel de responsabilitate și cum te face pe tine să te simți un copil. Nu trebuie ca răspunsul pe care-l dai acum să fii un răspuns permanent. Fiecare are ceasul său biologic, unii pot avea copii la 20 de ani și să fie fericiți, iar alții la 30 încă vor să mai copilărească.


Sursă foto

Sursă gif