1

Prima întâlnire, momentul în care tu, masculul alfa, vrei s-o cunoști și s-o impresionezi. Îi arăți ce gentelman ești, îi deschizi ușa, îi tragi scaunul, plătești nota, faci totul ca la carte.

 

Tu încerci să-l vrăjești și să-i arăți cât de frumoasă, deșteaptă și gospodină ești ...Ce să mai vă dați pe spate unul pe altul. Dar, aici intervin oamenii care-s mai puțin instruiți în arta întâlnirilor sau au anumite obiceiuri ce nu țin de conduita unei întâlniri sau alte contacte sociale. Înainte de toate trebuie menționată și calitatea persoanelor cu care te întâlnești.

 

Trecând peste, am găsit o serie de greșeli pe care oamenii le fac intenționat sau nu la prima întâlnire.

 

  1. Vorbește despre ex-  Această discuție trebuie purtată odată și odată, dar nu de la prima întâlnire. Dacă îți menționează în primele 20 de minute că încă vorbește cu ex-ul sigur, sigur nu a trecut peste și… Nu știu ce chef de întâlnire o să mai ai după asta.
  2. Te întrerupe- De fiecare dată când îți pune o întrebare te oprește în mijlocul propoziției să-ți povestească ceva ce tocmai și-a amintit din cazua vreunui cuvânt sau idee pe care tu ai rostit-o. Ori este entuziasmul prea mare, ori e un semn că educația nu e pe lista sa de priorități.
  3. Folosește telefonul-Nu trebuie să-ți închizi telefonul doar pentru că ești la o întâlnire.  Dar dacă  tot primește mesaje, notificări, stă pe Facebook să-și uptadeze statusul, răspunde la telefon constant și mai vorbește și extrem de tare să atragă atenția… Ridică-te și pleacă. Serios! Dacă nu este medic sau are vreo urgență legată de familie, atunci nu are niciun motiv să folosească telefonul atât de mult. Plus, voi doi tocmai v-ați întâlnit cui ar trimite mesaje?
  4. Întârzie-  Oricui i se poate întâmpla. Poate tocmai a pierdut metroul, înca nu s-a hotărât cu ce să se îmbrace, i-a murit pisica sau cine știe ce s-a întâmplat. Sfertul academic deja a trecut și nu dă niciun semn, apoi apare peste vreo 40 de minute ca și cum nimic nu s-a întâmplat fără ca măcar să-ți fi dat vreun semn.
  5. Râsul fals- Știm, ești un tip amuzant sau o tipă cu un simț al umorului super dezvoltat, dar când persoana cu care te întâlnești începe să râdă din orice, ori îți face pe plac, ori e super emoționat, ori e doar fake. Ar trebui să te pună puțin pe gânduri, dacă de la prima întâlnire se forțează să pară ceva ce nu este… Cum va fi pe viitor într-o relație de lungă durată?

 

 

Sursă foto

Sursă gif