1

Este abia Moș Nicolae, dar toți ne gândim la vacanța ce trebuie să vină și atmosfera magică de Crăciun, iar cum e momentul să te mai relaxezi din când în când ți-am făcut un top pentru a te relaxa în seara de Crăciun dacă nu ajungi ca de obicei într-un club.


1.Home Alone- I și II filmul e deja tradiție, face parte din tăiatul procului, dacă nu ai văzut măcar în treacăt la TV filmul e ca și cum părinții tăi nu te-au pus să stai pe porc niciodată. Oricum, filmul e bun și amuzant de fiecare dată când îl vezi.
2. The Nightmare before Christmas- Dacă nu l-ai văzut până acum, trebuie să-l vezi neapărat. E un film pe care îl vei îndrăgi imediat, mai ales dacă îți place Burton și ai fost la cinema să vezi Alice in Wonderland 3D.
3. Miracle on 34th street-Filmul este un clasic, și reușește să te fascineze încă de la primele cadre. Povestea reușește să reînvie magia Crăciunului pe care mulți dintre noi am uitat-o.

4. Noel- E povestea a cinci străini care evident au o legătură și ajung să se întâlnească, idea filmului este intereasantă, iar aventurile protagoniștilor în preajma Ajunului te vor face să nu te ridici de pe scaun.5. The Polar Express- Este filmul ce te va face să crezi din nou în Moș Crăciun și mai ales îți va veni cheful de aventură, să te urci într-un tren fără să ai idee încotro te îndrepți. V-am făcut curioși?

Știm, că toată lumea face top 10 filme, dar top 10 găsești peste tot. Noi am selectat filme cât mai diferite de la clasice la animație până la umor negru pentru a satisface pe toată lumea. So don’t be Grinch. Spune-ne, tu, ce filme obișnuiești să vezi de Crăciun?
Sursă foto

Sursă Gif