1

De două zile a venit frigul, iar toamna liniștită și călduroasă pare-se că ne-a părăsit. Fețe de oameni posomorâți, umbrele rupte de vânt, lacuri la tot pasul, cam așa arată Bucureștiul de la începutul acestei săptămâni.

Ce să facem în timpul liber? În casă ne plictisim, nu mai merge să ieșim la o plimbare prin parc și nici berea de la colțul blocului parcă nu mai are gust.

Băutura preferată a românilor în sezonului geros este... Ia ghiciți! Vinul fiert, desigur!

Dacă nu știi unde poți ieși să bei un vin fiert bun în București, iată 10 sugestii de astfel de localuri:

1. Le Boutique

Localizat într-un cartier istoric al Bucurestiului, localul are un design conceptual al amenjarii interioare care reprezintă un mix al elementelor naturale de lemn si texturi moderne. 

2. City Grill

Restaurantul City Grill din Centrul Vechi are o bucătărie tradițional urbană, o reinterpretare a preparatelor vechi, dar și băuturi tradiționale românești. 

3. Ludic

Este un local unde poți ieși cu prietenii pentru a juca board-games, care merg perfect lângă o cană de vin fiert cu scorțișoară.

4. Alandala Café

Atunci când vrei să fugi de centrul aglomerat, Alandala e acel loc colorat de care ai nevoie când vrei să ieși să bei o cafea aromată sau un vin fiert.

5. The Gate Café

Cafea tradițională italienească, espresso, ceai, vin fiert, toate se pot găsi la The Gate Café, situate în imediata apropiere a Parcului Herăstrău și a Casei Presei Libere.

Să aveți poftă! :)