1

1. Să te faci praf -  Pentru că ești în club și poți să bei până creierul nu-ți mai funcționează și începi să-ți suni toată agenda asta nu înseamnă neapărat că ești cool, iar uneori ficatul apreciază să mai faci o pauză de la alcool și nopți nedormite.2. Să înveți non-stop - Știu persoane care doar asta fac, vin acasă de la facultate și se apucă de teme, de citit cursurile, de ordonat lecțiile și de scris referate. Învață să ai un echilibru între viața socială și facultate, nu-ți cere nimeni să ai 5 pe linie, dacă reușești să ai 10 pe linie foarte bine, dar ai nevoie să interacționezi și cu oamenii. Până la urmă după facultate ai nevoie de un job și...Cum altfel dacă tu nu faci deloc networking? Unde îți e abilitatea de a lucra cu oamenii sau în echipă?
3. Să faci sex - Aici intră categoria de casual sex când ajungi să te cuplezi cu persoane de pe Tinder. Dacă nu ești pregătit emoțional, psihic și fizic, îți vei face mai mult rău decât bine. E la modă și toată lumea o face, dar unele lucruri nu sunt pentru toată lumea.
4. Să renunți la prietenii din liceu - E de la sine înțeles că nu veți mai ține legătura, dar dacă ai ocazia să ieși cu prietenii din liceu sau alt ciclu școlar why not?5. Să te înțelegi pe tine însuți -  Facultatea este cu adevărat momentul din viața în care înveți cele mai multe lucruri despre tine și ceea ce îți place, dar asta nu înseamnă că trebuie să înveți totul despre tine. Tu ca om te vei schimba de foarte multe ori în timp fie după facultate sau în timpul ei, crești, te adaptezi și evoluezi, iar dacă încă nu te înțelegi în totalitate e un lucru complet natural nu ai de ce să te stresezi. Cu timpul vei ajunge să știi că nimeni nu se înțelege per total și că toți sunt în continuă schimbare, doar ceea ce contează rămâne neschimbat.

Sursă foto

Sursă gif