1

Face parte din natura noastră să ne pară rău, să avem regrete, să fim fericiți, să fim liberi și să simțim că trăim, dar uneori exagerăm cu mustrările de conștiință. În viață nu trebuie să regreți alegerile făcute, fiecare lucru se întâmplă cu un motiv.

  1. Facultatea

 

Nu toți își aleg facultatea potrivită pentru viitorul job. Nu contează că tu studiezi „Istoria Artei” și ajungi să lucrezi în vânzări. Până la urmă, dacă ție îți place și ești sigur pe tine, termină facultatea. În momentul în care aplici pentru un job, foarte puține companii țin cont de ce diplomă de licență ai… Dacă ai.

  1. Job-ul

Știm foarte bine că ne alegem cu job-uri care nu-s potrivite pentru noi și nu ne fac fericiți. Atunci când optezi pentru un job într-un call-center doar pentru că obții capital și nu alegi internship-ul neplătit din cadrul companiei de PR pe care ți-l doreai, acesta este un moment pe care nu trebuie să-l regreți. La un moment dat fiecare dintre noi a făcut o alegere prin prisma banilor. Și este în regulă, atâta timp cât nu se repetă la nesfârșit. Job-ul trebuie să fie despre muncă și bani, nu doar pentru bani.

  1. Că ești cine ești

Niciodată, dar niciodată să nu te simți prost pentru că ești cine ești. Întotdeauna există soluții să mergi mai departe și să devii o persoană mai bună. Sunt fel și fel de momente în viață în care ești nemulțumit de tine, de oamenii din jur sau de diferite lucruri. Respiră! Și lasă lucrurile și timpul să treacă.

  1. Că părăsești pe cineva pe care iubești

Nu contează cum se întâmplă, într-un moment din viață toți am părăsit pe cineva la care țineam. Fie am părăsit pe cineva din familie, fie prieteni, fie iubiți. Ca să poți să crești și să faci lucrurile să meargă, pentru tine, uneori trebuie să lași în urmă oamenii pe care îi iubești. La început poate părea o greșală, dar după un timp vei realiza că, de fapt, te eliberează.

  1. Că nu ai spus „îmi pare rău” la momentul potrivit

Sunt multe momente în viață când pur și simplu rămâi blocat și nu poți să rostești acele cuvinte, oricât de lung ar fi discursul pe care l-ai făcut noaptea trecută în mintea ta cu scuzele de rigoare, pur și simplu nu vor să iasă. Nu trebuie să îți pară rău că nu ți-ai cerut scuze cuiva, până la urmă toți facem greșeli. Nu degeabă este zicala „Some things in life are better left unsaid.”

 

Sursă foto