1

Fie că ne place sau nu, în timpul facultății dăm de astfel de persoane. Sau poate că ești chiar tu unul din tiparele de mai jos și îți scoți colegii din minți. Who knows?

1. Leneșul sau cel care lasă alarma să sune
Înțeleg că ești genul de persoană care nu se poate trezi deloc dimineața, dar să nu o auzi și să o lași încontinuu să sune este deranjant, plus că ne deranjează pe toți. Sau cea de-a doua variantă când colegul o tot oprește și tot sună din 10 în 10 minute pentru că într-o oră trebuie să se trezească. Serios? Chiar ești genul ăla de persoană?!

2. Mămosul sau cel care pleacă tot timpul acasă în weekenduri
La început te simți ușurat că ai camera doar pentru tine, poți să umbli în chiloți în timp ce faci o omletă fără ca cineva să se plângă de fum sau că nu ai pantaloni pe tine, dar la un moment dat începi să-ți pui întrebări de genul: „Ce e așa palpitant acasă? Are vreo relație stabilă de se duce mereu acasă? Nu era partea cea mai bună a facultății că ești departe de casă?” Plus de asta, n-o să aveți șansa să vă cunoașteți deloc. Cum se întâmplă într-o sâmbătă seară să beți câte ceva și să vorbiți vrute și nevrute, de la filosofie, sex și politică până la felul preferat de mâncare.

3. Dezordonatul sau cel care face dezastru în cameră
Și nu mă refer la cel care își uită cana de cafea nespălată pe masă sau se descalță-n mijlocul camerei. Mă refer la cel care varsă chestii și nu șterge, nu spală haine până nu ajunge la ultima pereche de chiloți, eventual găsești chiloți de-ai lui sub birou, șosete peste tot fără să fie făcute perechi și când mănâncă, doamne ferește, să steargă masa. Well, dacă ai un astfel de coleg, iar tu ești genul obsedat de curățenie, îți urez mult succes în a nu face o cădere nervoasă.

4. Gamerul sau cel care se joacă toată ziua
E în regulă să te joci, o oră, două, trei, hai până dimineață la 4, dar când nu mai ieși din cameră să te joci, abia ieși să mănânci și nici la cursuri nu mai dai ca să stai și să te joci, dude, you have a problem. Plus că e deranjant, iar la un moment dat colegul tău de cameră o să aibă impresia că locuiește cu o legumă.

5. Fustangiul sau cel care face sex tot timpul
Vrei nu vrei trebuie să ieși din cameră să bei o cafea, să te duci pe la vecini că iar și-a adus pe vreuna și are treabă, iar faza și mai nasoală e că nici nu-i pasă, pe bune, dacă ești sau nu în cameră sau dacă ai ceva de făcut pentru facultate. E posibil să o facă chiar atunci cu tine acolo, e ok te poți preface că dormi și să ignori sunetele, dar la un moment dat devine iritant și nici nu are bunul simț să-ți cumpere o pereche de dopuri de urechi. 

Colegii de cameră sunt persoanele cu care ajungi să îți petreci cea mai mare parte din timpul facultății și știm că nu ți-i poți alege, dar măcar încearcă să vă acomodați, să vă tolerați și să treceți peste orice lucru se întâmplă. Mai bine comunici când te deranjează ceva decât să faci vreun scandal sau, și mai rău, să te răzbuni.

Sursă foto: Thought Catalog
Sursă articol: Thought Catalog