1

E vineri seara, toată lumea iese, însă tu ai cheltuit cam tot ce aveai săptămâna asta, așa că singurul lucru pe care îl poți face este să stai în casă. Cum toți am trecut prin weekend-uri de genul, am găsit câteva soluții să te scape de plictiseală.

  1. Gătește- de cât timp nu ai mai făcut asta? Nu mă refer la cartofii prăjiți pe care-i faci zilnic sau omletă, ci lucruri complexe: ciorbe, sosuri, paste.
  2. Fă-ți cel mai bun playlist de pus pe repeat- o să-mi mulțumești mai târziu.
  3. Decorează-ți camera- de cămin, de obicei. Sunt destule site-uri și clipuri pe youtoube de unde poți învăța lucruri faine de confecționat ca să-ți faci camera mai primitoare.
  4. Termină serialul pe care l-ai început, așa vei avea mai mult timp de învățat în sesiune și mai puține scuze.
  5. Joacă jocuri video- Știm, mulți dintre noi  fac zilnic sau nu mai fac nimic înafară de asta, dar recunoaște că e o idee pentru un weekend liniștit în care poți sta în casă și totuși să te distrezi.
  6. Fă pe  barmanul- sigur, sigur ți-a mai rămas câte ceva de băut prin casă. Poate niște vodkă de la ultima petrecere sau wiskey ieftin încearcă să le combini cu niște suc, lime sau alte combinații. Ai destule rețete pe net și așa te poți distra pe gratis cu colegii fără să ieșiți.

 

Sursă foto