1

1. Chiar te bucuri să-ți petreci timpul singur- Pentru că nu ai avut un partener de ceartă sau joacă. Pentru că maică-ta nu te-a prins pe hol cu un pumn de păr în mână de la sora ta și cu sânge la nas din cauza pumnului dat de surioara ta mai mică. Ai învățat să te bucuri de propia ta companie și te simți bine în pielea ta când ești singur.

2. Preferi să eviți conflictele-Pentru că nu ai avut d-aface cu certuri interminabile și nimeni nu te-a stresat sau frustrat când erai mic acum ești persoana care tot timpul spune „Putem să ajungem la un consens? ”
3. Ai prieteni strânse-Prietenii tăi de obicei îți devin „frați”da, da știu sună cocălărește, de maneliști și cum mai vrei să numești termenul, dar știi și singur că așa se întâmplă. E o legătură specială pe care o creezi pentru că nu e făcută doar pentru că împărțiți același sânge, ci e decizia ta cum îți alegi prietenii.
4. Ești obișnuit să fii în centrul atenție (fie că-ți place sau nu)- Încă de când erai mic erai în centrul atenției, toate rudele te țineau în puf și erau foarte fascinați de orice minunăție pe care o spuneai.  Așa că după ce crești, îți va veni foarte ușor să fii în centrul atenției.5. Nu ai deloc răbdare cu cei ce îți invadează spațiul personal-  Nu ai fost nevoit să împarți camera cu o altă persoană sau hainele sau orice altceva așa că ideea că cineva ți-ar invada spațiul personal pur și simplu te înfioră.
6. În ciuda tuturor lucrurilor spuse de lume, ești de fapt o persoană generoasă- Îți place să îți scoți prietenii la masă și mai ales pentru faptul că atunci când erai mic nu erai nevoit să îți împarți banii cu încă cel puțin o persoană. Așa că, nu ești singur ești special. Bucură-te de acest fapt, nu zic că cei care au frați sunt mai puțini privilegiați, doar că tu ai libertatea de a alege și de a te impune mai simplu decât cei cu încă unu, doi frați.


Sursă articol: Thought Catalog
Sursă cover: Sursa 1