1

1. Joaca-te cu parul ei in timp ce va uitati la un film. Nu trebuie sa exagerezi, incearca dar sa ii mangai usor capul sau sa iti bagi mana subtil prin parul ei - o vei face sa se relaxeze instant.

 
 

2. Daca ramai la ea peste noapte (sau chiar daca deja locuiti impreuna), testeaza-i reactia dupa ce faci patul in timp ce ea e la baie sau se aranjaza ;)

3. In loc sa o intrebi mereu unde ar vrea sa mancati in oras, fa-i o surpriza si ia tu initiativa de data asta - Fetele adora asta! ;)

Da-i 3 variante de locuri din care sa aleaga si astfel nu mai trebuie sa-ti faci griji ca o vei da in bara.

 
 

4. Ofera-te sa o ajuti cu un lucru pe care il are de facut in ziua aia. Chiar si sa o ajuti cu micile cumparaturi la supermarket poate fi un ajutor imens.

 
 

5. Incepeti sa va uitati la un serial impreuna si faceti-o doar atunci cand puteti amandoi. Sa nu te uiti la urmatorul episod din Game of Thrones doar pentru a-l vedea impreuna, e cu siguranta cea mai mare dovada de iubire ;)

 
 

6. Mangai-o usor pe spate fara nici un motiv. 

 

 

7. Fii protectiv, dar nu exagera! Fetelor le place sa simta ca cineva le poarta de grija, dar ai grija ca asta sa nu se transforme intr-o grija obsesiva.

Daca ai vazut la meteo ca s-ar puuuutea sa ploua, insista sa isi ia umbrela cu ea atunci cand pleaca de acasa.