1

În facultate este ideal să mai faci și alte lucruri înafară să bei bere și să ai parte de one-night-stand-uri. Noi ți-am pregătit o listă cu lucruri ideale ce te vor ajuta să crești și să-ți amintești de anii studenției cu drag.

1.Vopsește-ți părul într-o nuanță trăznită- Eu, de exemplu în anul I mi-am făcut tot părul roz, fiind deja vopsită blond mi-a fost foarte ușor. Poți încerca nuanțe mai potolite de mov închis sau dacă vrei să fii extravagant încearcă turqouise. Oricum ar fi, acum e momentul ideal să-ți faci ceva diferit la păr în adevăratul sens al cuvântului. Nu în liceu când profii-s cu ochii pe tine și nici când la 25 când ai deja un job într-o multinațională care angajează pe bandă absolvenți.


2. Fii prietenul treaz măcar o dată- Dar nu atunci când te-ai oferit să fii șofer pentru seara respectivă. Doar fă o dată un gest drăguț și scoate un prieten în oraș, lasă-l să se torpileze, iar tu să fii cel treaz care ai grijă de cetățeanul turmentat.3. Urmează un curs de artă sau învață să cânți la un instrument muzical- Nu este nevoie să-ți iei vreo diplomă sau vreun cerificat pentru asta, fă-o ca un hobby. Muzica și arta te ajută să te dezvolți foarte mult. Ia exemplu de la diferite staruri care chiar dacă nu au nevoie să meargă la faculate pentru că au deja the dream job și ogrămadă de bani tot urmează cursurile unei facultății pentru a se dezvolta și a învăța lucruri noi.


4. Fii voluntar- Într-o asociație studențească sau poate într-un ONG sau poate doar pentru un eveniment. Sunt multe evenimente în București ce au nevoie de voluntari de la cele pentru filme, teatru, artă până la concertele unor trupe. În anul I de facultate am fost voluntar pentru trupa Vama și pe lângă faptul că am avut acces în culise și am cunoscut multă lume, am văzut și câtă muncă se ascunde în spatele unui eveniment și câți oameni muncesc ca acestă să iasă bine. E o oprotunitate pentru tine să înveți lucruri la care, în mod normal, nu ai acces.


5. Fii intern- Companii mari care nu te-ar angaja fără experiență de minimum doi ani și fără să fii șef de promoție, ți-ar oferi cu plăcere un internship neplătit, dar sunt și internship-uri plătite care la final se poate continua cu un job full-time.


6. Închiriază un apartament cu prietenii- O să ai parte de o experiență inedită, pe lângă faptul că nu mai trebuie să pleci de acasă să te întâlnești cu ei și o să te saturi să-i vezi zilnic 24h/24h, veți mai împărții și cheltuielile, vasele, mâncarea, hainele, absolut totul. O să fie o experiență ce te va ajuta să crești, un haos și tot odată o ordine ce te ajută să te disciplinezi.

7. 
Road-trip- Pur și simplu într-o zi hotărâți-vă și plecați: la mare, la munte, în orașe, face-ți un plan și încerca-ți să ajungeți în toate orașele mari din toate zonele României. Începeți dintr-un punct din Cluj, Iași sau Consanța și întoarceți-vă înapoi în București după o săptămână nebună în care ați cunoscut lume, ați cotrobăit în lung și-n lat și ați adunat multe amintiri.

 
Sursă foto

Sursă gif-uri