1

Odată cu luna decembrie și venirea sărbătorilor, toți tindem să devenim puțin melancolici și să privim în urmă la anul ce aproape a trecut. S-a mai dus un an, ai mai îmbătrânit -crescut- puțin și ai adunat alte lucruri interesante în viața ta pentru care trebuie să-ți mulțumești ție însuți mai întâi de toate.

1.Mulțumește-ți pentru că ai putut spune „Nu”- Adu-ți aminte momentul în care voiai să spui „Da” cu fiecare bucățică din tine. Apreciază-te pentru că ai putut să spui nu tipului care nu știa ce vrea și te ținea pe locul de rezervă sau tipei care jongla cu tine și încă un tip doi pe lângă. Sau momentul în care te-ai ținut pe poziții și nu ai renunțat când cineva voia să-ți schimbe opinia.


2.Mulțumește-ți că te-ai apropiat de țelurile tale- Chiar dacă nu ai reușit să le împlinești, ai dat dovadă de destulă persevernță și ambiție cât să obții unele lucruri. Progresul înseamnă muncă, răbare, să înveți din greșeli și mai ales să nu te dai bătut.


3.Mulțumește-ți că ai încercat ceva nou- Fie de mâncat, fie de băut, fie că ai sărit cu parapanta, fie că ai plecat într-o țară străină singur, orice ar fi, mulțumește-ți că ai făcut un lucru pe care nu l-ai mai făcut niciodată. Experiențele noi sunt lucrurile ce ne ajută să creștem fiind prielnice pentru dezvoltarea noastră.


4.Mulțumește-ți că ți-ai sunat bunici- Dacă n-ai făcut-o până acum ce mai aștepți ? Pune mâna pe telefon, anul încă nu s-a terminat.


5.Mulțumește-ți pentru momentul în care telefonul tău vibrează- Iar tu nu te deranjezi să te uiți la el. Foarte bine, continuă tot așa. Toți avem nevoie de câte o pauză uneori.


6.Mulțumește-ți pentru economiile pe care le-ai făcut- Îți amintești că ai economisit câteva luni, poate aproape tot anul pentru a-ți cumpăra lucrul mult dorit în perioada Crăciunului că poate sunt reduceri sau oferte ?  Oricum ar fi, fie că déjà ți-ai cumpărat ceea ce-ți dorești sau nu, important e că unele lucruri ne fac fericiți chiar dacă din când în când trebuie să strângem cureaua pentru a le obține.

7.Mulțumește-ți pentru toate lucrurile care nu sunt trecute pe această listă-Lucrurile mici care contează și pe care le știi doar tu.


Știm că sunt și multe persoane cărora trebuie să le mulțumești, dar mai întâi de toate mulțumește-ți ție că ai putut să treci prin acest an.Sursă articol: Thought Catalog
Sursă foto: Thought Catalog