1
1. Dazed, naked and confused

”Odată, după ce m-am cuplat cu un tip, m-am dus la baie (dezbrăcată, evident). Când am ieșit nu-mi puteam aminti care este camera lui. Așa că am sfârșit prin a rătăci pe hol, complet goală timp de câteva ore.”

                                                                                                                                                  Leslie 21


2. Năvală-n camera greșită

”În primul an de facultate, am plecat cu acest tip care stătea în cămin, într-un cămin care arăta exact ca al prietenei mele, Alexa. După ce tipul a adormit, am încercat să mă furișez, dar nu-mi puteam găsi hainele. Beată turtă, mi-a trecut prin cap să mă duc la Alexa în cameră pentru niște dulciuri. Așa că am ajuns în așa zisa cameră a Alexei, când deodată două fete au început să țipe „Ieși naibi de aici!” iar eu dezorientată și încă amețită de alcool am început să țip „Unde e Alexa? Unde e Alexa ?” . Și am fugit în baie pentru a mă ascunde, pentru că până la urmă fetele au sunat la poliție.”
 
                                                                                                                                               Meadow 19


3. Domnul care-ți fură fata

„Semestrul trecut, am luat acasă - în cămin - o fată cu care mă cuplasem. Cred că nu mi-am dat seama cât de amețit eram pentru că după ceva timp petrecut împreună a trebuit să mă scuz ca să merg la baie. Am lipsit în jur de 15 minute, timp în care un fost coleg de cameră a reușit să se strecoare și să-mi cunoască lipeala. Am intrat în cameră, iar el se afla sub pătura mea cu capul în poala tipei.”

                                                                                                                                               Quetin 204. Cineva face sex pe canapeaua mea

„În primul an de facultate eu și colegul meu de cameră nu încuiam niciodată ușa. Pe când într-o seară, după ce am eșuat în a găsi pe cineva cu care să ne combinăm și ne-am întors în cameră. Când ce să vezi? Doi necunoscuți și-o trăgeau pe canapeaua noastră. Toți eram „Ce  naiba?” moment în care tipul a încercat să explice cum colegul l-a dat afară din cameră pentru că era cu cineva „Iar ușa voastră era descuiată”. Am negociat ceva timp, cu amândoi, până i-am convins să iasă afară din camera noastră.”

                                                                                                                                                Raul 23

5. Say my name, say my name

„În anul al doilea de facultate, un prieten de-al meu a început să iasă cu o fostă.  I-am spus că sunt în ok cu asta pentru că nu voiam să par un măgar gelos, dar în realitate nu eram deloc ok cu acest lucru, mai ales că el avea camera fix lângă a mea și aveam să îi văd venind împreună acasă. În fine, într-o sâmbătă noapte, când stăteam în pat, i-am auzit făcând sex. M-am gândit să-mi pun castile pentru că prin pereții subțiri ai camerei puteam auzi mult prea multe lucruri, dar chiar înainte de asta, o aud pe fosta strigându-mi numele, urmată de o liniște penibilă. A fost o situație ciudată, dar nu m-am putut abține să nu mă simt mândru și să-mi scutur niște praf imaginar de pe umăr.”


                                                                                                                                                Owen 21


6. 
Prins cu mâța-n sac sau mai bine zis doar cu cucu-n mână

„Anul trecut, am ieșit dezbrăcat din camera prietenei mele ca să merg la baie - toți am făcut asta la un moment dat. Dar în loc să ajung la baie, am ieșit din cămin, fără legitimație, fără haine, fără nimic și mai ales fără să mai pot intra înapoi în cămin. Afară era frig și chiar dacă era martie încă era zăpadă pe jos. Așa că, am folosit semnalul de alarmă al telefonului albastru, ca cineva care se ocupă de protecția căminului să vină să mă ajute, specificând să trimită un bărbat. A apărut o femeie, iar eu eram dezbrăcat și amețit, cu organele genitale-n mână și țipând la biata femeie „Am spus să trimită un bărbat. Am spus să trimită un bărbat.”

                                                                                                                                                  Nick 22


7. Orgia care nu a fost să fie

„Odată eram cu o tipă în camera ei făcând sex, când colega ei de cameră intră cu tipul pe care îl agățase.  M-am oprit și m-am uitat la tipă gândindu-mă că și ea vrea să ne oprim, dar părea total netulburată de situație spunându-mi  „Nah, e în regulă”.  Așa că ne-am continuat treaba în timp ce colega ei de cameră își făcea de lucru cu celălalt tip.  Paturile lor erau la o distanță considerabilă, iar dintr-o dată tipul ridică mâna în aer, așteptând să bat palma cu el sau ceva de genul.  Ambele fete arătau bine și, teoretic,  aș fi fost ok cu acest high five, dar lucrurile erau mult prea ciudate pentru mine. M-am ridicat ușor, mi-am strâns lucrurile și am ieșit afară. ”                                                                                                                                                 Liam 23

Sursă Articol: Thought Catalog

Sursă Poză: Thought Catalog