1

1. În facultate bei cel puțin 4 tipuri de acool - Uneori mai faci excese și le bei combinate în aceeași seară.


După facultate, începi să te rafinezi și înveți cum să bei ”responsabil”.2. În facultate obișnuiești să dormi mai puțin de 5 ore pe noapte - Mai ales dacă vineri ai un curs, iar joi ai ieșit în oraș și ai stat până târziu.După facultate începi să ai un somn normal și regulat de 7-8 ore pentru că dimineață ajungi la muncă.


3. 
Single în facultate - e ca și cum ești singur într-o fabrică de înghețată.


După facultate dacă încă ești single, lumea cu pirostriile puse începe să se uite cu milă la tine.4. Un weekend fun în facultate - e să fugi undeva înafara Bucureștiului, să-ți vizitezi părinții ori să stai într-un club până la after.După facultate vrei să stai în casă să te poți relaxa după o săptămână oribilă la muncă.


5. Relația cu părinții în facultate - ei sunt strict pe post de ATM.
 După facultate, te descurci.6. Întalnirile tale din facultate - sunt resctricționate la ce poți să agăți din club sau mai rău de pe Tinder.După facultate, sperăm că ți-a venit mintea la cap și înveți să-ți selectezi partenerii, ori te poți mulțumii cu o pizza.
7. 
Vacanța de vară pe timpul facultății - Nu mai știi unde să pleci, sau unde să te plimbi sau ce rude să-ți mai vizitezi. Brusc ți-ai amintit că ai un văr de-aldoi-lea prin Spania și te duci să-l vizitezi.


După facultate ești sechestrat în birou.

 

 

8. Planurile tale de viitor - Habar nu ai ce vei face.După facultate, la fel, nu ai nicio idee.

 

 

Sursă foto

Sursă gif