1

1. Dezbați cu tine însuți dacă să te duci sau nu la cursuri- Nu ești în stare să te trezești devreme pentru cursul de la ora 8, îți numeri prezențele mental și încerci să faci un calcul că dacă ajungi săptămâna viitoare sigur, sigur intri și în examen.


2. Îți petreci zilele dormind- Nu ai energie pentru nimic, mai toată ziua ți-o petreci în casă dormind.3.Începi să împrumuți pixuri sau foi la fiecare curs- Te trezști la curs că nu ai pe ce scrie și nici cu ce scrie, noroc cu colegii , nu-i așa?

 

4. Nu te mai deranjezi să te duci nici la petreceri- E iar vineri, dar tu nu ai energia necesară să ieși… Și până la urmă care ar mai fi rostul, oricum tot acasă te întorci te îndopi cu mâncare și te uiți la seriale.


 

5. Îți faci mesaje mentale pentru a trimite mail-uri, dar nu le trimiți- Ai de trimis mail-uri profilor, de printat chestii, de anuțat colegii pentru diverse task-uri. Îți spui asta de fiecare dată și tot uiți.


 

6. Folosești obiectele cu motive inventive- Nu mai speli vasele și începi să găsești diferite întrebuințări ale altor obiecte. Mănânci direct din caserole, nu te mai ostenești să pui mâncarea în farfurii și să o încălzești.7. 
Începi să scrii un eseu pe laptop și sfârșești prin a face cumpărături online.-  Te-ai hotărât în sfârșit să te ocupi de acest eseu pe care îl ai de făcut de vreo două săptămâni. Te apuci să scrii vreo două propoziții când îți amintești de perechea de botine drăguțe pe care le-ai văzut în nu mai știu ce magazin.8. Coșul tău rufe începe să dea pe afară- Nu ți-ai mai spălat hainele de două săptămâni și ai rămas doar cu o pereche de blugi și două tricouri, dar tot nu te deranjezi să le speli. Până la urmă în casă stai în pijama.Sursă foto

Sursă gif