1
Ai de gând să asculți manele în magica noapte dintre ani? Gândește-te înainte care sunt riscurile la care te supui. Chiar dacă acum nu ai de gând să asculți manele, în sufletul tău știi că o vei face. Știi că o să te îmbeți, o să știi toate versurile de la fiecare manea în parte și o să trăiești fiecare melodie ca și cum pentru tine ar fi fost compusă. E timpul să afli tot ce poți păți, iar noi ne rugăm ca sfinții să te păzească de acest păcat care te va măcina a doua zi, imediat ce vei deschide ochii.


1. Dacă asculți manele în noaptea de Revelion, asculți tot anul!

Așa spune legenda. Se zice că tot ce faci în noaptea dintre ani, faci tot anul următor. D-aia e bine să bei mult și să mănânci bine. Să nu mori de sete și de foame în noul an. D-aia te pupi cu iubita (sau iubitul, după caz), că nu poți sta nepupat un an întreg. Ai grijă ce alegeri faci în noaptea aia!


2. S-ar putea să-ți placă

Băutura combinată cu manele nu poate face rău mai mare decât ăsta. Îți dai seama că vei deveni fan? Dacă faci asta la mai multe petreceri, toată lumea va spune despre tine că ești manelist, că asculți manele în căști și că mănânci semințe. Vei auzi atât de des asta că până la urmă o vei crede și tu. Subconștientul te va conduce și te vei trezi în fața calculatorului căutând manele pe Youtube.


3. O să ajungi cu cămașa descheiată

Gulerul ridicat și lanțul pe afară. Asta vrei? O să-ți intri atât de bine în rol încăt nu o să ratezi niciun detaliu. Vei suporta să știi despre tine că ai făcut asta? Poate că ar trebui să-ți schimbi stilul vestimentar. Poate că aici vrei să ajungi, de fapt.


4. Te vei trezi cu niște filmări cu care vei fi șantajat

Știi doar că mereu te lași dus de val și te dai în spectacol. Prietenii tăi te vor filma și îți vor face poze care te vor urmări toată viața. Dacă ai noroc și nu apar pe Facebook, fii sigur că, peste ani și ani, vor ajunge la copiii tăi, poate și la nepoți. Dar cel mai rău este că șansele să nu ajungă pe Facebook sunt minime și sper că nu ai uitat că acum are și maică-ta cont pe Facebook.


5. O să-ți intre versurile în cap și vei fredona pe stradă

În metrou, la facultate, în cămin, cine știe când te trezești cântând? Atunci să te ții! O să ai mari probleme din cauza asta. Vei afla pe loc toate glumele cu și despre maneliști care există plus câteva inventate special pentru tine.


6. Te va părăsi

Ce va spune iubita ta (iubitul, după caz) când va afla că tot ce știa despre tine a fost o minciună? Că tu nu asculți manele, că nu-ți plac maneliștii, că sunt niște cocalari, că tu mergi numai în cluburi rock. Cum o mai scoți la capăt de data asta? Imaginează-ți că a doua zi îți cere explicații, iar tu nu-ți amintești decât o parte din noapte. Nici măcar nu știi cât de grav este. Vezi ce prostii mai zici acum!


7. Îți vei aminti de iubita ta (iubitul, după caz) din clasa a V-a

Mă rog, tu știi din ce clasă. Dar va fi penibil. Vei începe să plângi, îi vei da mesaje în care îi vei spune ce nedreaptă a fost viața cu voi, că îi vrei doar binele și că speri ca viața să-i ofere fericire. De aici, nici nu trebuie spus ce complicații pot apărea.


8. O să încurci doar cu decât

După câteva manele devii analfabet. În plus, dacă faci asta și la alte petreceri, cum riști să pățești în noul an, chiar vei fi analfabetizat. Vei spune decât în loc de doar, care în loc de pe care, vei spune servici și țigare.


9. Toți oamenii din încăpere vor deveni „frățiorii tăi”

Imaginează-ți cum te vei pupa cu toată lumea, îi vei lua în brațe și le vei spune ce mult înseamnă ei pentru tine. Vei spune lucruri de genul: „Frațiorul meu, spune-i tu lu' fratele tău, ce melodie vrei să asculți?” Adevărul e că nu sună chiar așa rău. :)


10. O să stai numai lângă laptop și o să dai dedicații pentru frățiorii tăi

Și pentru ce au ei mai scump pe lume. O să ajungi să stai numai lângă laptop schimbând manelele încontinuu, fiecare fiind o dedicație specială. Vezi că o să-i enervezi pe toți frățiorii tăi, nu te vor mai suporta și nu te vor mai vrea la vreo petrecere cu ei. Până la urmă, toți se vor culca, iar tu vei rămâne în fața laptopului până după răsărit, ascultând manele, fredonând și bând vin cu cola.

*Acest articol este doar o glumă, tratați-o ca atare!

Sursa foto: Click.ro