1
Capitala noastră are de astăzi aplicație mobilă. Așa că turiștii străini n-au decât să o descarce și să nu se mai plângă că nu găsesc rute, recomandări sau restaurante aproape de ei. În plus, este utilă și pentru tine, fie că stai de ceva vreme în București, fie că ești în primul an de facultate. Cine se află în spatele ideii? Doi tineri deștepți și creativi: Dragoș Asaftei și Alex Filip. Prima dată, au pus pe picioare proiectele Travellers of Bucharest și Bucharest City Guide. Au avut succes, așa că au mers mai departe! De astăzi, există și Bucharest City App, care deja a făcut vâlvă mare printre tineri... 

Am testat și noi aplicația și am rămas plăcut surprinși pentru că este foarte complexă. Găsești informații despre farmacii, restaurante, SPA-uri, pub-uri, programul teatrelor, următoarele evenimente etc. În plus, este extrem de utilă pentru străini, pentru că le dă idei despre cum și-ar putea petrece timpul în București și îi permite utilizatorului să-și creeze o colecție de recomadări pe care le poate da mai departe prietenilor. 

Ce ne-a mai plăcut? Aplicația este disponibilă gratuit și o găsești în App Store (iOS) sau Google Play (Android). Proiectul a fost dezvoltat la inițiativa echipei Eventur și 100% din fonduri proprii.

Așadar, felicitările noastre merg astăzi către Dragoș și Alex! BRAVOOOO!

  

Surse foto: Facebook