1
Cum a venit toamna, cum lumea are chef mai mult de clubăreală indoor. Așa că, ieșitul în club implică și cantități de alcool consumate pe toată durata nopții, iar ca să faci față toată noaptea trebuie să mănânci cum trebuie înainte. Conform Elite Daily, acestea sunt gustările ce trebuie mâncate înainte să se dezlănțuie petrecerea:

Conține grăsimi sănătoase și e ușor de preparat. Am menționat că este și foarte gustos?Este plin de fibre, grăsimi sănătoase și vitamina C.


Toate aceste proteine îți vor da energia necesară să-ți faci de cap toată noaptea.


Somonul este plin de grăsimi sănătoase ce îți vor da energie, asta dacă îți și permiți să mănânci somon sau sushi.Senvișul și carnea de curcan îți vor da energia necesară și nutrienții de care ai nevoie pentru o noapte în club.Este mâncare ideală de dinainte de alcool.Mâncarea pe care o are tot studentul în cămară și este și plină de proteine și sare care-ți vor da energie pentru toată durata nopții.Sunt plini de potasiu și țin și de foame.


Mulțumită năutului are ogrămadă de proteine.


Foarte sănătoasa, foarte raw, foarte în vogă și-ți dă și plină de vitamine.
Sunt buni și înainte și după băutură.Cine spune că micul dejun nu e bun și înainte să ieși? Plus că, ouăle au cistină în ele și te ajută să te cureți de toxine.

Ultimul, dar nu cel din urmă...


Știm, știm că nu e de mâncat, dar când bei te deshidratezi și e ideal să consumi și apă pentru a evita cât de cât mahmureala.Sursă articol:Elite Daily

Sursă foto: Elite Daily

Sursă foto cover