1

Mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun și acum e perioada în care încercăm să ne numărăm banii din portofel și să-i împărțim la numărul de persoane  cărora le vom da cadouri.

Ar fi părinții, iubitul, colegul de la facultate care ți-a picat pentru Secret Santa, verișoara care îți dă tot timpul cadou și mama te obligă să-i dai și ei un cadou. Aaa, da, și colegele de cămin, așa ați stabilit, că ar fi drăguț să vă faceți cadouri.

Deja sunt vreo 8 persoane, iar banii de pe bursă i-ai cheltuit, că prea era frumoasă geaca aceea din Afi! Ce e de făcut în situația asta?

1. Înarmează-te cu multă răbdare și apucă-te din timp să colinzi magazinele.
Dacă mergi în fiecare zi după ore la un magazin, două, sigur vei găsi lucruri drăguțe și la prețuri bune. Dacă lași totul pe ultima sută de metri, vei ajunge să cumperi ce găsești în primul magazin, la un preț mai mare decât dacă ți-ai fi luat destul timp să analizezi și să compari prețurile.

2. Mergi și în magazinele din mall, dar și la cele de la colțul străzii.
Primul tău gând a fost să dai fuga într-un mall și să iei totul de acolo. Dar cu toții știm că la mall totul este mai scump, așa că ar fi bine să dai o tură și prin magazinul acela cu produse la 15 lei. Niciodată nu știi ce poți găsi acolo, mai ales că au o gamă variată de produse, de la rochițe la perdele și fețe de masă.

3. Vrei să pară scump, cumpără chestii simple! Când mergi în magazine cu prețuri mici, evită produsele cu prea mult sclipici. Sclipiciul este deseori asociat cu kitsch, iar kitschul cu ieftinul. Ai grijă și la culori, culorile închise ar fi de preferat – cu ele n-ai cum să dai greș!

4. Împachetează-le frumos! Cum ar fi să primești o bluză scumpă împachetată în coală albă de hârtie, lipită cu scotch? Nu sună prea bine, nu? Iată un tutorial care să te ajute:Spor la dăruit și primit cadouri! 

Sursa foto: Sursa 1