1
Târgul Internațional Gaudeamus-Carte de învățătură este la a XXII-a ediție și continuă până duminică, 22 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo din București. Vei găsi cărțile de care ai nevoie la facultate, la prețuri mici, ca să poți cumpăra și ce-ți place ție.

„Cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio” - motto-ul din acest an. Evenimentul a fost inițiat de Radio România în 1994, având ca principal obiectiv susținerea culturii românești prin evenimente expoziționale dedicate cărții și educației.


Cartea, element principal

Gaudeamus este cel mai mare târg de carte și locul în care oamenii sunt aduși de aceeași pasiune: cartea. O dată pe an, timp de câteva zile, cartea își face loc printre tehnologie, agitație, grabă, și revine tăcută în centrul atenției.Târg mai ales pentru studenți

Ce să căutăm noi la Gaudeamus? Cărți. Este un eveniment la care este bine să te duci mai ales dacă ești student. Nu este vorba doar de reducerile bine-venite, ci de tot ceea ce reprezintă Gaudeamus: de la oameni, la cărți. Este o propunere de a-ți petrece weekend-ul făcând și altceva.

Probabil că nu știi, dar vei pleca de acolo cu o poftă de citit incredibilă. Îți vine să devorezi pagină cu pagină din fiecare cărticică ce-ți pică în mână. Te încarci cu încredere și mai ales cu dorință. Vei vrea să înveți, să știi mai mult.

Dacă asta nu te face să vrei să mergi la Gaudeamus, gândește-te la reduceri: vei găsi cărți la câțiva lei și îți poți cumpăra cărțile de care ai nevoie la facultate, la prețuri mult mai mici.

sursă articol: Gaudeamus.ro
sursă foto: Bucureștifm.roEvz.ro