1
Iar ai rămas cu Revelionul neorganizat? În fiecare an spui că nu mai lași totul pe ultima sută de metri, dar tu tot așa faci. Stai liniștit, nu ești singurul! Probabil că cei mai mulți dintre prietenii tăi au această problemă, că doar d-aia sunteți prieteni.

De ce nu faceți Revelionul în cămin?

Ce e rău în asta? Veți avea tot căminul la dispoziție și, de data asta, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru administrator. Problemă rezolvată.

Cu cine? Asta e fain la cămin. Poți chema câtă lume vrei. Cel mai probabil majoritatea vor fi colegii tăi de cămin, ceea ce e super: e ca și cum ai face Revelionul cu tot cartierul deodată. Dar pot veni și alți oameni, ai loc pentru o armată și cu siguranță poți face rost și de niște paturi pentru ei. Căminiștii știu să împartă totul!

Libertate la comun. Nu trebuie să vă complicați cu organizarea, cumpărăturile și alte prostii. Voi anunțați petrecerea, iar cine vine aduce băutură, mâncare, cipsuri, ce poate și omul. Oricum toate vor ajunge la comun și regula căminului e clară: fiecare face ce vrea! (cu măsură)Muzica. Asta să fie problema! Chef de dans să aveți, că muzică o să pună prietenul ăla care ascultă numai muzică faină și știe mereu ce să pună. Toată lumea are un astfel de prieten, nu?

Pregătiți niște jocuri. Știți perioada aia de la începutul petrecerilor în care nu se întâmplă nimic? Pur și simplu stați și vorbiți sau vă plictisiți butonând telefonul. Ceea ce nu este indicat în noaptea dintre ani. Pregătiți-vă cu beer pong, bolț, mafia, eu niciodată, știți voi.

Să petreci noaptea dintre ani tot în cămin nu e deloc rău. Din contră, ar putea fi mult mai fain decât te aștepți. Ești cu prietenii tăi din toate zonele țării cu care împarți și ultima felie de pâine unsă, unde sau cum să vă reuniți cu toții pentru un Revelion împreună? Nu rămâne decât să vă bucurați de petrecere și de faptul că aveți cea mai tare petrecere cu minimum efort.

La mulți ani!

Sursa foto: IqoolStudentie.ro