1

ELSA București organizează în perioada 19 octombrie- 6 decembrie 2015 Postuniversitaria. Unul dintre cele mai de anvergura proiecte ale departamentului STEP îşi propune să obţină locuri de practică în cadrul instituțiilor publice din Bucureşti pentru studenţii la drept.

Acesta se desfăşoară pe mai multe etape şi anume: începând cu luni 19 octombrie studenţii au început să-şi ridice chestionarul de înscriere de la sediul asociaţiei, urmând să susţină interviuri de pe 26 octombrie pana pe data de 28 octombrie. În cadrul interviului fiecare în parte  îşi va putea exprima opţiunea cu privire la instituţiile la care doreşte să-şi desfăşoare practica juridică. Printre acestea se numără: Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, judecătorii, parchete, Ministerul Justiţiei, CSM, Avocatul Poporului, Curtea de Apel , INM. Următorul pas constă în desfăşurarea stagiului de practică, care va avea loc pentru studenţii anilor II şi III în perioada 16 octombire- 29 noiembire, iar pentru cei ai anilor III şi IV în perioada 16 octombie- 6 decembrie.

Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul ELSA, http://elsabucuresti.ro/ , precum și pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/887646431331803/.

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.