1

Încontinuu aud în stânga și dreapta păreri care susțin sus și tare că dacă ai un vis trebuie să mergi până în pânzele albe cu el. Pe jumătate corect, pe jumătate incorect, din punctul meu de vedere, evident. Corect știm cu toții de ce este, dar dacă ai încercat, ai tras tare mulți ani și tot nu ai reușit? La un moment dat este timpul să te pui un pic pe cugetat și să te întrebi, într-un moment de tu cu tine, dacă ce-ți dorești chiar e visul corect.

Astăzi se împlinește un an de când dădeam admitere la U.N.A.T.C – Actorie și aflam că am picat cu stil. Nu știu nici acum de ce, dar sincer nici nu mă interesează foarte tare. Am tras 4 ani de zile susținând și ducând o luptă acerbă cu cei din jurul meu, zicând că doar asta mă văd făcând și că fără asta nu am nici un alt drum în viață. De fapt, erau doar piedicile pe care mi le puneam singur. Zic că ,dacă n-am reușit, e mai bine. În sensul că totul se întâmplă cu un scop doar că trebuie să găsim scopul respectiv.

Dacă încerci să-ți duci visul la bun sfârșit și nu reușești să-l îndeplinești, asta nu poate însemna decât că visul pe care l-ai avut a fost cel greșit. Și că trebuie să te îndrepți înspre altceva. 

Știu oameni care continuă ani la rândul să persevereze, nu blamez, fiecare este suma propriilor decizii, bune sau mai puțin strălucite. Dar zic că atunci când nu ai reușit trebuie să mergi în altă parte să cauți ce-ți place. Pentru că dacă nu-ți place e și mai greu să faci ceva [...] Citeste continuarea pe Fă orice să-ți îndeplinești visul! Dacă nu ai reușit înseamnă că nu a fost cel corect!

Autor Cosmin Cengher
Blog Spectacolul Vieții Cotidiene