1

De câte ori ți s-a întâmplat să vrei să te uiți la un film și să nu știi pe care să îl alegi? Sau, mai rău, să faci un research de o jumătate de oră pe net și să nu găsești niciunul care să îți placă? Mie mi se întâmplă foarte des, tocmai de aceea îmi place să caut liste cu filme și păreri de fiecare dată, ca să nu fiu dezamăgită că mi-am pierdut două ore din viață degeaba. Așa că am să scriu o listă cu filme pe care cred eu că orice student trebuie să le vadă. Dacă le vezi chiar cu colegul de cameră, distracția e garantată!

Road Trip (2000)
Un film super amuzant în care un student pleacă într-o excursie din New York spre Texas împreună cu trei prieteni, pentru a-și salva relația la distanță. Filmul este potrivit pentru orice fan al seriei American Pie, asemănându-se foarte mult cu filmele consacrate și fiind plin de glume, mai mult sau mai puțin răutăcioase.

The House Bunny (2008)
Filmul se centrează pe povestea lui Shelley, un iepuraș Playboy care este dată afară din vila Playboy. Acțiunea filmului devine foarte amuzantă când Shelley ajunge într-un campus și devine „mama” unei sonorități de fete antisociale. Shelley are, însă, idei noi și le promite fetelor schimbări majore, pentru ca toate să devină mai populare.

Accepted (2006)
Un elev de liceu puțin mai chiulangiu, dar care nu vrea să își dezamăgească părinții, este refuzat de toate facultățile la care aplică. Soluția lui este una cel puțin îndrăzneață: să își facă propria facultate. Doar că el nu se așteaptă ca facultatea lui să devină atât de populară printre cei care se află în aceeași situație ca el și au fost refuzați de alte facultăți…

Neighbors (2014)
Un film mai recent, dar foarte amuzant, care se bazează pe povestea unui cuplu și nou-născutul lor care se mută tocmai lângă o frăție foarte gălăgioasă. Dacă la început, cele două părți încearcă să ajungă la un compromis, cuplul ajunge să facă tot ceea ce trebuie ca să scape de frăție. Plină de momente amuzante, această comedie te va face garantat să râzi cu lacrimi.

Project X (2012)
Trei elevi de clasa a doișpea plănuiesc o petrecere în urma căreia să devină mai populari. Când părinții unuia dintre băieți pleacă de acasă într-un weekend, cei trei prieteni se folosesc de oportunitate pentru a câștiga popularitate printre elevii cunoscuți ai liceului și invită pe toată lumea, dar petrecerea se aglomerează din ce în ce mai mult până lucrurile scapă de sub control…

The Internship (2013)
Carierele a doi vânzători sunt puse în pericol de era tehnologiei, așa că cei doi încep un internship râvnit la Google. Ca să aibă o șansă să devină angajați ai companiei, cei doi trebuie să concureze cu un grup de oameni tineri și genii într-ale tehnologiei. Poate nu este la fel de amuzant ca alte filme clasice cu și despre studenți… este, mai degrabă, un film cu multe glume și situații comice pentru cele două personaje principale.

Autor: Denis Elena Nicolae
Sursă foto aici