1

Ţi-ai imaginat vreodată ca ar putea exista un Moş Crăciun atât de hot încât să topească inimile femeilor din întreaga lume?

Nu mă refer la cel tânăr pe care îl aşteptau fetele de la Andre, ci la un Moş incredibil de stilat care a atras atenţia tuturor pe social media. Una din fanele lui înfocate spune chiar că "dacă Moş Crăciun ar fi arătat aşa, mamele i-ar fi scris mai mult decât copiii lor".

Cunoscut sub numele de Fashion Santa, Moş Crăciun cu barba deasă (şi reală) şi cu abdomenul plat adoră să se pozeze cu oamenii. Dincolo de vestimentaţia cool şi modernă se află un suflet mare şi generos ca al tradiţionalului Moş Crăciun.

Santa face cât mai multe selfie-uri cu scopul de a strânge bani pentru tratamentele copiilor bolnavi, dorind să ajungă la suma de 10000 $. Mall-ul Yorkdale din Toronto donează câte 1$ Fundaţiei SickKids pentru fiecare selfie cu Santa şi cu hashtag #YorkdaleFashionSanta.

Devenind extrem de popular pe social media într-un timp relativ scurt, Fashion Santa a stârnit diverse reacţii în rândul oamenilor. Aşa cum era de aşteptat, în afară de fanii care-i transmit mesaje de susţinere, au apărut şi hateri care spun că acest Moş cu look-ul lui aparte le ruinează copilăria celor mici. In apărarea sa, Fashion Santa susţine că în mall este şi un Moş Crăciun special pentru copii şi că publicul lui ţintă este format din adulţi. 

Canadianul care interpretează rolul de Fashion Santa, pe numele său real Paul Mason, are 51 de ani şi lucrează ca model de 30 de ani. El a colaborat şi anul trecut cu mall-ul Yorkdale pentru această campanie, considerând că barba este cea care-l face să semene atât de mult cu Moş Crăciun.

 

Autor: Alexandra Crisan
Sursa articol: Daily Mail
Sursa foto: Sursa 1, Sursa 2Sursa 3