1
Îți place să ieși în evidență ori te-ai plictisit de vechile haine? Noi avem soluția! Reinventarea lor! Nu-ți trebuie cine știe ce îndemânare sau bani pentru a face acest lucru, îți trebuie doar puțin timp liber și o doză mare de bună dispoziție.

Așadar, dacă astăzi te-ai trezit cu un zâmbet larg pe buze, treci la treabă! Scoate din dulap hainele vechi pentru că noi îți vom oferi câteva idei de personalizare.

1. Îți amintești de acea geacă veche pe care ai primit-o acum 5 ani de la mama ta? Chiar dacă nu-ți mai place, nu o poți arunca pentru că are valoare sentimentală.

Soluția? Taie-i mânecile și transform-o într-o super vestă pe care o vei putea asorta cu niște pantaloni de piele pentru a arăta precum un star rock.2. Acei teniși pe care i-ai purtat atât de mult, dar de care la un moment dat te-ai săturat... Nu-i nimic! Se pot reîmprospăta cu vopsea.

Ce-ar fi să-ți reamintești de cât de bine te distrai la orele de desen din școala generală când puneai ce culoare doreai unde îți surâdea mintea? Revin-o la acele timpuri și înveselește tenișii cu ce culori vrei. Acum sunt gata pentru a fi repurtați într-o zi în care soarele îți zâmbește.3. Cateva ținte și ți-ai transformat tricoul preferat într-unul cu totul diferit.
Le poți așeza la guler sau chiar pe umeri. Nu-i așa că e total schimbat, dar tot preferat?4. Ai găsit prin dulap și perechea de blugi pe care ai purtat-o atât de mult în liceu. Nu-i așa că-ți trezesc foarte multe amintiri? Nu-i poți arunca...Dar îi poți tăia și transforma în cei mai frumoși pantaloni scurți.5. Ochelarii primiți cadou de la mătușa din străinătate fac și ei parte din sufletul tău.
Sunt vechi și urâți, te-ai face de râs să-i mai porți acum, dar îi poți aduce la actualitate cu ajutorul unor mărgele sau floricele lipite pe ramă.Voi ce trucuri folosiți pentru a vă reîmprospăta aspectul hainelor și accesoriior? Scrieți-ne un comentariu și noi le vom adăuga în articol!

Autor: Lorena Teacă