1

Chiar dacă sunteți studenți sau nu, banii reprezintă o reală problemă. Bine, nu strigăm cu toții ca pensionarii după pensie, dar salariile sunt mici și timpul… dăunător. Dacă stăm bine să ne gândim însuși timpul ne mănâncă banii.

Dacă nu ați experimentat până acum feeling-ul acela de a rămâne fără bani a doua zi după salariu, cu siguranță o să-l simțiți în viață. Deci, pe lângă situația financiară, factorul timpului ne omoară buzunarele ușor, dar sigur.

 

V-ați întrebat vreodată pe ce îi cheltuim? Dar pe ce nu-i cheltuim! Leu cu Leu se face jungla economică. Încercarea de a găsi soluții sau răspunsuri e ca aventurarea în mașina de spălat în căutarea șosetei pierdute.

 

Dar iată că problema asta chiar are o rezolvare. Conform celor de la Business Insider există metode eficiente de a economisi bani. Of course, depinde totul de voința noastră. Ca lăsatul de fumat, toate aceste acțiuni se bazează pe puterea psihică și autocontrol.

Cheltuirea banilor este un lucru normal. Valoarea achizițiilor este necalculată. Deci, ignorarea valorilor produselor a devenit un lucru mai banal decât Radu F. Constantinescu.

 

Concluzie: Dacă mai aveți 100 Ron în buzunar pentru o săptămână și îi cheltuiți într-o noapte pe băutură în club și mâncarea de după, creierul vostru intră în modul “da’ ce-am făcut, șefu’?” și se scoate singur din ecuație. Mai gravă e mahmureala financiară de a doua zi când realizezi că până și un homeless e mai bogat decât tine.


Think twice and read this infographic!