1

Crăciun, an nou, câțiva sfinți, petreceri onomastice plus pozele de pe Facebook unde toată lumea postează ce i-a cumpărat „iubi”, așa-i că parcă vrei să te cuplezi cu cineva? Noi îți dăm 10  motive ca să-ți demonstrăm că nu trebuie să fugi la prima care îți iese în cale și nici să te arunci în brațele primului venit.

1.Nu ai cui să-i cumperi cadou, foarte bine. Cumpără-ți două cadouri pentru tine. Și asa încep reucerile.

2. Nu trebuie să-ți petreci sărbătorile alături de familia nebună a altcuiva. Ți-o poți petrece cu familia ta și ești asigurat pentru că știi déjà la ce trăsnăi și povești să te aștepți.

3. Nu trebuie să ieși la patinoar și să-ți rupi oasele pentru a impresiona pe cineva la întâlnire cu echilibrul tău nemaipomenit de lebădă pe lac.

4. Poți să mănânci absolut orice fără să te îngrijorezi că diseară îți va vedea cineva  burta  ce concurează lejer cu a lui Moș Crăciun.

5. Ai timp să îți decorezi bradul și camera cum îți dorești, plus îți poți crea singur decorațiile.

6. E oricum prea frig pentru sex, așa că, nu-ți mai face griji dacă organul tău reproducător scade odată cu temperatura, oricum n-ai de ce să te stresezi.

7. Nu trebuie să te împopoțonezi sau să te aranjezi exagerat de Crăciun. Poți să ți-l petreci și-n pijamale sau în plovărul croșetat de bunica.

8. Nu trebuie să te prefaci că îți place un cadou, dacă nu-ți place poți să-l schimbi foarte ușor fără stres și fără să îl porți doar ca să te vadă iubita.

9. Nu trebuie să riști să faci hipotermie aștepând autobuzul spre casa iubitului. Sincer, nu e nevoie să-ți părăsești casa deloc.

10. Singura dramă de care ai parte ești tu și cu televizorul sau serialul preferat.

Dacă te-am consvins sau nu, asta nu contează, măcar te-am binedispus. Fă ce îți place să faci, distrează-te cum trebuie și bucură-te de toate dulciurile pe care le vei mânca.

Sursă articol: Elite Daily
Sursă foto: Elite Daily
Sursă gif: Tumblr