1
Sărbătorile de iarnă se apropie, studenţii iau o pauză de la activităţile zilnice şi se pregătesc să facă faţă distracţiilor de iarnă.

Ca în fiecare an, Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii se deschide cu aproximativ o lună înainte de sărbători. Deschiderea are loc vineri, pe 27 noiembrie, iar bradul ce va fi amplasat are o înălţime de 15 m şi este împodobit cu 20.000 de beculeţe, potrivit HotNews.ro.

Timp de o lună, la cele 60 de căsuţe, între orele 11:00-22:00, oamenii sunt aşteptaţi să se delecteze cu o gamă destul de variată de produse ale comercianţilor din ţară, ceramică pictată, măşti tradiţionale, ornamente, bijuterii, decoraţiuni, instrumente muzicale.

De asemenea, au posibilitatea de a degusta preparate calde şi de a privi demonstraţiile făcute de meşterii prezenţi la eveniment, care vor confecţiona pe loc obiecte şi podoabe, prin care vor arăta frumuseţea artei şi a obiceiului popular românesc.

Cea mai frumoasă căsuţă va fi premiată, astfel că în perioada 18-22 decembrie se vor alege prin vot cel mai frumos decor, produsele preferate şi cea mai călduroasă servire.

Concertele şi spectacolele ce vor avea loc în următoarea perioadă aduc pe scenă artişti români binecunoscuţi şi îndrăgiţi de tineri, precum Paula Seling, Phoenix, Firma, Coma, Smiley, El Negro, Holograf, Emeric Imre, Delia.

Casa lui Moş Crăciun va fi amplasată și în acest an în Piaţa Universităţii. În cutia poştală din casa Moşului, copiii pot lăsa scrisori cu dorinţele şi urările lor.

Aşadar, studenţi, nu vă mai gândiți la sesiune și încercați să fiți copii măcar pentru o lună.

Autor: Cristina-Maria Apostu
Sursa articol: HotNews.ro
S
ursa foto: Libertatea.ro