1
Studentele se pregătesc de un nou anotimp rece, care, pe lângă o garderobă adecvată, cere şi noi tendinţe în make-up. Nu vrem ca frigul să reprezinte un impediment în a ne contura cât mai bine trăsăturile feţei.

Aşadar, este bine de ştiut pe ce anume să punem accentul în machiajul de iarna aceasta.

1. Beautiful and damned, după cum sugerează şi denumirea, este un machiaj care ne pune în valoare frumuseţea prin accente închise, culori sobre, gotice, în contrast cu un aspect cât mai natural al tenului. Buzele, de asemenea, vor avea o culoare închisă, care vor sublinia şi mai mult asocierea dintre elementele gotice, tribale şi rock.2. Strength of beauty reprezintă trecerea de la puternic la delicat, accentul cade pe culori naturale şi roşeaţa pomeţilor. Este un machiaj subtil, dar și sofisticat în același timp.3. Love worn
dă impresia unui machiaj realizat cu o seară în urmă, este o abordare îndrăzneaţă şi contemporană a smokey eyes. Nuanţele folosite sunt cele de gri metalic, care îţi conferă un aer mult mai sexy.4. Red 70’s. Acest trend se bazează pe culori pământii, pleoapele spre maro, iar buzele spre roşu cireaşă. Este unul monocromatic, pleoapele, buzele şi pomeţii fiind în aceeaşi nuanţă.Aşadar, iarna aceasta avem posibilitatea de a trece de la un machiaj natural și simplu pe timpul zilei, la un smokey eyes în varianta gri, contemporană.


Autor: Cristina-Maria Apostu
Sursa articol: Alina Boitor Make-Up Artist
Sursa foto: Alina Boitor Make-Up Artist