1

Dacă vă gândeați că nowadays toate merg pe sistemul Trust me, I’m an engineer, la modul clumsy, nu vă înșelați.

Cum aproximativ 20% dintre absolvenți ajung mâini dibace la scanat produse în Mega Image, 80% dintre ei ajung minți strălucite în găsirea permanentă a unor soluții deștepte ce le pot ușura sau simplifica stilul de viață.

 

Acestea fiind spuse, Tinder a apărut, cel mai probabil, din mâinile unui politehnist forever alone care pur și simplu voia să socializeze, dar, vezi tu, accidental a ajuns a fi un fuck app powered by one night stands. Accidental… accidental… Prin urmare, știi că ești un pic disperat atunci când creezi un gadget de genul ăsta:

 

Asta înseamnă să fii mafiot! Swipe right much? Ingenios, dar care mai e elementul fun din tot procesul? Feel your Tinder, swipe with finger, gen. But, hey! Trust me, I’m an engineer!

 

Important e că studenții la Poli sunt ingenioși de… programați și calculați. Ei folosesc pe Tinder replici de genul: Hey, baby! Ți-a mai spus vreodată cineva ce bun sunt la grafică? sau Hey! Ai toate automatele corespunzătoare?. Acum înțelegeți și voi de ce în cei patru ani de studiu din viața unui politehnist nu există vreo femeie?Adevărul e că la cât de mulți sunt la Poli există multe șanse ca aceeași tipă să-l like-uiască și pe colegul tău de cămin. Nasol moment e acela în care sor-ta e prin zonă și vezi că vorbește pe Tinder cu alt coleg de-al tău.


Pentru studenții de la Poli recomandăm utilizarea aplicației doar în weekend-uri. Mai multe locații, mai multe șanse de agățat. Iar Regia este plină, slavă Politehnicii pentru amplasament. Iar dacă chat-uiți cu vreo tipă pe Tinder, mândriți-vă cu faptul că sunteți la Poli. Se zvonește că sunteți cei mai tari party organizers! So, hey! We’ll trust you! You are engineers!