1
Title

Descriere eveniment

Asia Fest este primul festival din România dedicat promovării valorilor culturale ale continentului asiatic. Culturile țărilor asiatice au fost dintotdeauna un mister pentru europeni, iar în România, în ultimii ani, s-a dezvoltat o atracţie specială faţă de ţări precum Japonia, China, Turcia, India, Coreea de Sud.

Cea de-a III-a ediție Asia Fest va avea loc în perioada 16-19 octombrie 2015, între orele 10:00-20:00, în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Programul festivalului cuprinde:

Expoziția de produse și servicii reuneşte importatori şi producători din partea asiatică a globului, din ţări precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, Mongolia, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Filipine, India, Pakistan, Bangladesh, Azerbaidjian, Kazakhstan, Turcia dar şi restaurante cu specific şi agenţii de turism ce au ca destinaţii aceste ţări.

Asia Fest aduce pe lângă ocaziile de business şi partea de entertainment:  spectacole, muzică şi dansuri tradiţionale la scenă, workshop-uri şi ateliere de creaţie unde iubitorii de culturi asiatice vor experimenta diverse tipuri de artă, expoziţii de fotografie și pictură cu specific asiatic, și de asemenea, prezentări de costume. În categoria nou a acestei ediții se înscriu serile de cinema în aer liber cu proiecții de filme asiatice.

Cu toții știm că bucătăria asiatică este una dintre cele mai delicioase și bogate, de aceea organizatorii au pregătit special pentru voi Zona de Food și Demonstraţii culinare unde veți putea învăța să preparați mancărurile preferate şi unde, bineînțeles, veți putea savura preparatele tradiţionale din ţările promovate.

Surprizele nu se opresc aici, anul acesta vă puteți bucura de Zona high tech! Ce reprezintă ea mai exact? Ei bine, este o zonă de lounge și relaxare dedicată tehnologiei de ultimă generație unde vizitatorii vor trăi experiența culturală prin intermediul celor mai noi tehnologii. Tot pentru voi, anul acesta a fost creat un spațiu special unde veți putea participa la Conferinţe şi seminarii ce au diverse teme şi subiecte cu specific asiatic.

Intrarea este liberă.