1
Title

Descriere eveniment

Bucovina isi lanseaza noul album "Nestramutat" in TY EVENTS Hall din Bucuresti pe 12 decembrie. Biletele deja cumparate pentru data de 5 raman valabile.TY Events Hall este o locatie de evenimente noua, mare, aflata in incinta magazinului Unirea la etajul 1. Pana pe 1 decembrie biletele costa 35 de lei pe www.iabilet.ro

Pe langa ETERNAL FIRE - melodic black metal, Bucuresti si ASEMIC (prog metal), pe afis vor fi prezenti si TANIN.
TANIN este o trupa vocal instrumentala de Melodic Death Metal formata in vara anului 2014 in Bucuresti. Militaru Marius si Ghentu Emanuel au experimentat cateva elemente metal, intr-un studio improvizat si au decis ca acest proiect sa ia nastere si sa devina o trupa in toata regula.

Experimentele au prins radacini cand un alt membru s-a alaturat celor doi fondatori! Este vorba despre Alina Ghinoiu la chitara bass! Era un inceput destul de costisitor, mai ales ca lipsea toba! Marius si Emanuel au venit cu propunerea sa foloseasca drum machine-ul si trupa sa ramana doar un proiect in dezvoltare pana la cooptarea unui tobosar.

Dupa inregistrarea primului EP "A new journey" pe data de 18 august 2014, cel de-al patrulea membru si-a facut aparitia: Alex Xaghor, la tobe. Momentan formatia lucreaza la inregistrarea primului album din cariera care va aparea in primavara anului 2016!

Biletele pentru showul Bucovina pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, terminalele Zebrapay, magazinele Say Shop - partener Orange si VGeneration din SunPlaza).

Biletele costa 35 de lei pana pe 1 decembrie, 40 de lei pana pe 12 decembrie si 50 de lei la intrare.

O coproductie METALHEAD, Asociatia BestMusic si Tara de Sus.