1
Title

Descriere eveniment

Coca-Cola da startul evenimentelor CokeStream, printr-un concert inedit, sustinut de una dintre cele mai admirate artiste pop ale momentului - Carly Rae Jepsen.

Va asteptam pe 5 noiembrie, ora 19:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, sa fredonam alaturi de Carly melodii celebre precum „Call Me Maybe” sau „I Really Like You” si sa ne bucuram impreuna de experienta unica #CokeStream!

Nominalizata la GRAMMY si premiata de mai multe ori cu discul de platina, cantareata si compozitoarea Carly Rae Jepsen se bucura de milioane de fani in intreaga lume, inclusiv in Romania. Una dintre cele mai notabile realizari ale sale este distinctia Gold Certificate pentru vanzarile inregistrate de albumul Kiss, care a inclus si hitul de succes „Call Me Maybe”.

Prin lansarea noului album E·MO·TION, Carly a demonstrat ca poate duce mai   departe succesul obtinut pana in prezent, continuand sa evolueze in plan artistic. „I Really Like You” – primul   single lansat de pe album, ruleaza pe toate posturile radio din tara si a fost definit de publicatiile de   specialitate din toata lumea ca fiind  ”perfectiunea pop” sau „un pop fascinant, fantastic, care te prinde”.  

Cu pasiune si emotie inspirate din discurile pop de la inceputul anilor ’80, Carly Rae Jepsen lanseaza  E·MO·TION, albumul in care imbina cele mai incitante paradoxuri ale muzicii pop si care curpinde piese despre libertate si introspectie, melodii tandre si curajoase, sensibile si increzatoare. 

Pentru ca fanii artistei sa aiba ocazia unei experiente live, Coca-Cola ofera un concert Carly Rae Jepsen in premiera in Romania. Intrarea la concert se va face exclusiv pe baza invitatiilorobtinute prin intermediul platformei CokeStream.  

„Ma bucur foarte mult ca am ocazia sa sustin in premiera un concert in Romania. Sunt nerabdatoare sa ma   distrez alaturi de toti cei prezenti la concert!” – a declarat Carly Rae Jepsen.

Bannere interactive, concursuri pe pagina de Facebook Coca-Cola sau „vanatoarea de invitatii” de pe platforma   coke-stream.com sunt doar cateva dintre modalitatile prin care fanii pot ajunge mai aproape de Carly.  

Invitatiile inedite vor fi disponibile intr-un numar limitat si vor fi puse la bataie in perioada 9 – 25 octombrie. 

Cei interesati pot gasi pe site-ul coke-stream.com toate surprizele pregatite si detalii despre modalitatile in   care se pot castiga invitatiile la concert.