1
Title

Descriere eveniment

Interval 100

Interval se lanseaza in Bucuresti cu un festival de 100 de ore non-stop in cel mai lung week-end din an, in perioada 27 Noiembrie-2 Decembrie.

 

Interval 100 se va desfasura pe 3 scene in doua dintre cele mai importante cluburi din Bucuresti, consacratul Guesthouse, templul petrecerilor prelungite de muzica techno si house si FORM, un club spectaculos cu doua camere care urmeaza sa se deschida in luna octombrie.

 

Festivalul va avea ca invitati peste 90 de DJ de muzica specialist house & techno si se va desfasura intr-un weekend prelungit care va cuprinde si zilele nelucratoare de luni, 30 noiembrie (Sf. Andrei) si marti, 1 decembrie (ziua nationala).

 

Peste 70 de artisti straini vor pune muzica pe parcursul celor 4 zile si 5 nopti, cel mai mare numar de invitati internationali propus de un eveniment in Romania. Presa internationala de profil prezinta Interval 100 ca fiind cea mai lunga petrecere non-stop de profil din istoria clubbingului european.

 

Artistii anuntati pana in momentul de fata reprezinta ce este mai bun din diferitele scene ale catorva orase europene cu traditie in muzica elecronica: Amsterdam, Berlin, Londra, Paris, Glasgow si bineinteles Bucuresti.

 

Printre primele nume anuntate se numara artisti internationali omniprezenti in line-up-urile celor mai importante cluburi si festivaluri din perioda recenta ca Jackmaster, DVS1, Steve Rachmad sau Culoe De Song, artisti de care publicul bucurestean s-a mai bucurat in trecut precum Ben UFO, Levon Vincent, Margaret Dygas, Cabanne, Tama Sumo, Binh sau Bambounou carora li se alatura Cristi Cons, Vlad Caia si Melodie, o mica parte din artistii locali programati in cadrul festivalului. Pe lista celor 30 de artisti anuntati se vor adauga inca 35 de nume noi dupa data de 7 octombrie.

 

Line-up:

ACID PAULI

ADESSE VERSIONS

ALEQS NOTAL

ANTAL

ALEXANDRA

ALEXANDRU JIJIAN

ATEQ

BABA STILTZ

BAMBOUNOU

BARAC

BEN UFO

BINH

CABANNE

CAPTAIN MIDNIGHT

CRISTI CONS

CULOE DE SONG

DEKMANTEL SOUNDSYSTEM

DJ FETT BURGER

DVS1

DAN ANDREI

DAN HABARNAM

DUSTIN

FRANCOIS X

FRENCH FRIES

FANGO

GERD

HERODOT

HUNEE

JACEK SIENKIEWICZ

JACKMASTER

JOB JOBSE

KHIDJA

KONSTANTIN

KORNEL KOVACS

KOWTON

LAKUTI

LAZARE HOCHE

LEVON VINCENT

MALIN GENIE

MANDAR

MANO LE TOUGH

MARCEL FENGLER

MARQUIS HAWKES

MARGARET DYGAS

MELODIE

MIDLAND

MR RAOUL K

MR. TOPHAT & ART ALFIE

PEV

PRIKU

ROMANSOFF

RYAN ELLIOTT

S.A.M

SAN PROPER

SEBASTIAN MULLAERT (AKA MINILOGUE)

STEVE RACHMAD

TAMA SUMO

TESSELA

TULBURE

VLAD CAIA

WILLIAM KOUAM DJOKO

YOUNG MARCO

+ more than 30 artists to be revealed.

 
Cat costa?

Pret: 225 RON / 50 EUR pentru un abonament de 5 zile (bilete se pot achizitiona exclusiv prin intermediul site-ului www.interval100.com / pret valabil pana pe 4 octombrie)

Accesul se va face doar pe baza de abonament si nu vor exista bilete pe zile.