1
Title

Descriere eveniment

Cu motto-ul „…..în Acest mileniu plin de absurZi…noi suntem cei dintâi!” se va derula și în acest an Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru al Absurdului “Eugène Ionesco”.

Spectacole realizate de studenți pe care îi reunește aceeași pasiune – teatrul-, vor fi prezentate în Casa de Cultură a Studenților București, în perioada 20-21 noiembrie 2015.

Accesul publicului la spectacole este liber.

De ce “Eugène Ionesco”?
“Eugène Ionesco şi-a păstrat tinereţea, curiozitatea de a descoperi iar, ceea ce este cel mai important în dramaturgia lui este că nu a dărâmat tradiţii culturale ci, însuşindu-şi marea experienţă a omului în trecerea lui prin această efemeră existenţă, a adăugat încă o cărămidă la uriaşa construcţie pentru care a fost creat omul.” (Cătălin Naum – regizor, TS Podul).
Şi, în general, DE CE?
«…Avem nevoie urgentă de privirea pătrunzătoare (şi necruţătoare) a celui care a înţeles că a avea pertinenţa şi curajul de a spune «NU» înseamnă a-ţi asuma libertatea de gândire, simţire şi trăire…» (Mihai Lungeanu – regizor, preşedinte al Societăţii Culturale “Eugen Ionescu” din Slatina)