1
Title

Descriere eveniment

In noaptea dintre ani, paseste pe covorul rosu si simte-te ca un star!

Echipa Plus Events si Hotel Novotel au pregatit pentru seara de Revelion un eveniment pentru un public select care va fi rasfatat cu divertisment de calitate si un meniu demn de o gala internationala.
___________________
Pret :
Preturile includ meniul descris si open bar, programul artistic si acces la facilitati precum: parcare subterana a hotelului, garderoba si servire de 4*:
Clientii cazati la Hotel Novotel in perioada revelionului beneficiaza de o reducere de 10% aplicata pretului/persoana din intervalul de referinta in care se realizeaza plata

• 120 Euro/persoana

Invitatii pot beneficia de pretul special pentru“early admissions” daca isi achizitioneaza biletul pana la data de 30 noiembrie 2015.
De acelasi pret special beneficiaza si cei care achizitioneaza un pachet de grup de 10 persoane, acestia bucurandu-se si de o masa rezervata exclusiv grupului lor.

•150 Euro/persoana

Invitatii care se hotarasc mai tarziu si doresc sa isi asigure participarea la eveniment incepand cu 11 noiembrie 2015, vor plati pretul intreg
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
On New Year`s Eve, walk on the red carpet and be treated like a star!
+events team and Hotel Novotel have prepared a New Year`s Eve event for a select public that will be treated to quality entertainment and a menu worthy of an International gala.